Sex til salgs sex skien SEXANNONSER: SEXANNONSER: Selv om det er ulovlig å kjøpe sex i Norge, annonserer seksuelle tjenester til salgs i Grenland hver eneste dag. opp i Bamble, Porsgrunn eller Skien en dag eller to før de reiser videre. «Lisa» (24) jobber som prostituert i Skien. Pengene hun tjener sendes hjem til barna i Romania slik at de kan gå på skole. Politiet har nå håndfaste bevis på at det foregår salg av sex i tre leiligheter i Skien. Nær tjue menn er alt kontaktet av politiet, og flere av dem har. SKIEN(Dagbladet): Dette blir det hevdet i en semesteroppgave som er skrevet av sykepleierstudenter ved Høgskolen i Telemark. Ifølge bladet.

- Sex-salg i rånermiljø - Dagbladet

apr. - «Lisa» (24) jobber som prostituert i Skien. Pengene hun tjener sendes hjem til barna i Romania slik at de kan gå på skole.

9. jun. Flom av sex-salg Sexselgerne opererer fra samtlige hoteller i Skien. Politiet En omreisende prostituert solgte sex-tjenester fra leiligheten i.

SKIEN(Dagbladet): Dette blir det hevdet i en semesteroppgave som er skrevet av sykepleierstudenter ved Høgskolen i Telemark. Ifølge bladet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail